Upravo je završena rekonstrukcija i nadogradnja upravnog dela zgrade. Proširen je poslovni prostor i napravljen adekvatan prostor za prezentaciju naših proizvoda. Sve što proizvodimo nalazi se na jednom mestu gde kupac može da se na licu mesta uveri o kvalitetu, izgledu i načinu izrade. Dođite, posetite nas i uverite se sami…

i nekada…

Drvostil i tradicija koja traje više od dvadeset godina omogućila je našoj firmi vodeće mesto među proizvođačima sanduka u Srbiji. Višegodišnje umeće naših stolarskih majstora prenosilo se sa kolena na koleno stvarajući plodno tlo na kojem će izrasti specifično znanje obrade drveta svojstveno u proizvodnji sanduka. U novije vreme ta je tradicija obogaćena i najsavremenijom proizvodnom tehnologijom što je Drvostil Šaronjić podiglo na istinsku industrijsku proizvodnju sanduka, a da je pri tom sačuvana umetnička kreativnost u obradi drveta.

pogonVrhunska tehnologija, dobro izabrano i negovano drvo i visok stepen osposobljenosti tehničkog i proizvodnog osoblja garancija su visokog kvaliteta i širokog proizvodnog asortimana naše firme.